Raaf in de Noord/Zuidlijn

Op 28 mei van dit jaar ontving Richard Koenders een wel héél bijzondere gast in de tunnel van de Noord/Zuidlijn: Raaf, van Huisje Boompje Beestje. Elke woensdag onderzoekt Raaf, een nieuwsgierige witte vogel, onderwerpen met betrekking tot mensen, de natuur, techniek en milieu. Speciaal voor de jongere kijkers: kleuters en leerlingen van groep 3. Deze woensdag ging hij op zoek naar de schat van Noortje en zo kwam het dat hij ‘spontaan’ tegen Richard aanliep.

Richard: ‘Het was bijzonder om de opnames voor dit programma te mogen doen. Ik ben zeker geen acteur, dat maakte het nog best lastig om 6 uur lang tegen een handpop aan te praten. Maar ik ben blij met het eindresultaat. Het geeft een goed beeld van wat er onder de grond gebeurt, uitgelegd op een manier zodat iedereen het kan begrijpen.’

Heb je de uitzending gemist? Tja, dat is eigenlijk helemaal niet zo vreemd. Huisje Boompje Beestje wordt namelijk elke woensdag om 9:15 uur uitgezonden op Nederland 3. Voor iedereen die de aflevering alsnog wil kijken, hier de link naar Uitzending Gemist.

Uitzending Gemist - Raaf

Laat een reactie achter

*

Beantwoord alsjeblieft deze vraag, zodat we weten dat je geen computer bent: *