Schrijven & redigeren

Iedereen kan schrijven. Maar soms zijn er teksten die gewoon in één keer goed moeten zijn. Een webtekst, nieuwe brochure, interview, officiële brief, klanttestimonial of (personeels)advertentie… Vaak weet je zelf heel goed wat je wilt vertellen maar lukt het je niet dit zo kort en bondig mogelijk op papier te zetten. Met als gevolg lange verhalen zonder structuur. Die niet worden gelezen. Een gemiste kans…

Het kan ook voorkomen dat je geen tijd hebt een tekst zelf te schrijven of die relatie te interviewen. Dat je té diep in de materie zit om er een leesbaar verhaal van te maken. Of dat je twijfelt over wat je hebt geschreven.

Een tekstschrijver weet snel door te dringen tot de kern

en dit kort en krachtig op papier te zetten.

Wat wil de lezer weten? Wat wil jij de lezer vertellen? Wat is overbodige informatie? Met als resultaat een goed leesbare tekst, in correct en foutloos Nederlands, in een schrijfstijl die aansluit bij jouw doelgroep.

wat_schrijven

Schrijven
Bommel tekst & creatie schrijft diverse teksten voor uiteenlopende bedrijven en relaties. Op basis van een gesprek, interview of al bestaande informatie. Snel, vakkundig en met een luisterend oor. Een tekst is pas goed als jij er tevreden over bent. 

Redigeren
Aanpassingen in de volgorde, het kritisch kijken naar dubbelingen in de tekst en natuurlijk het nalopen van een tekst op grammaticale fouten. Een geredigeerde tekst is net wat korter, krachtiger en leest net wat gemakkelijker. Zonder dat de boodschap en jouw schrijfstijl geweld aan wordt gedaan. De finishing touch van jouw eigen tekst.

Weten welke teksten Bommel tekst & creatie al heeft geschreven? Kijk dan gerust even bij de pagina ‘voor’.

Wil jij ook goede teksten?

Neem dan contact met mij op!

Laat een reactie achter

*

Beantwoord alsjeblieft deze vraag, zodat we weten dat je geen computer bent: *