Vinaison, biologische wijnen

logo Vinaison

Biologisch is hot! Mensen worden zich steeds bewuster van wat ze eten en drinken. Dat geldt zeker ook voor wijn. Een paar jaar geleden zag Vinaison deze trend aankomen en startte een online winkel voor biologische wijnen. Rood, rosé, wit, mousserend… alles even lekker en vooral gemaakt van biologisch geteelde druiven.

De eigenaren van Vinaison hadden toentertijd veel verstand van lekkere wijnen en (toen nog) minder van online verkopen. Wat miste in de website waren goede omschrijvingen van de wijnen. Bommel tekst & creatie ging aan de gang en schreef voor alle wijnen in het bestand een korte en vooral aantrekkelijke tekst. Dat was de start van een intensieve samenwerking.

Als adviseur, tekstschrijver en vormgever heeft Bommel tekst & creatie diverse uitingen verzorgd voor Vinaison. Zoals het maken van promotiematerialen voor beurzen en proeverijen, het mede bedenken en uitvoeren van online en offline acties, het verzorgen van mailings, het geven van advies over het inhoudelijk finetunen van de website en ga zo maar door. Een aantal voorbeelden staan hieronder:

Wine_flyer

Wine_kaartje2 Wine_kaartje

www.vinaison.nl
Bezoek vooral de website van Vinaison en laat je verrassen door de uitgebreide collectie van echt overheerlijke wijnen! Dat kan ik zeggen, ik heb er ondertussen al aardig wat van mogen proeven…

Laat een reactie achter

*

Beantwoord alsjeblieft deze vraag, zodat we weten dat je geen computer bent: *