Smiling Bee – Spiritueel woordenboek

logo smiling bee   spiritueel-woordenboek

 

 

Smiling Bee beheert websites, startpagina’s en webwinkels op het gebied van bewust leven en werken. In 2009 geeft Smiling Bee een boekje uit, waarin onder andere de belangrijkste spirituele woorden en begrippen worden uitgelegd. Een groots succes, blijkt! De mail stroomt vol met woorden die aan de begrippenlijst toegevoegd kunnen worden.

Spiritueel Woordenboek
Al snel ontstaat het idee van een online Spiritueel Woordenboek. De bedoeling is dat mensen zelf spirituele woorden kunnen aanleveren, inclusief een eigen definitie. Maar de teksten lopen zó uiteen, zowel in schrijfstijl als in lengte, dat ervoor wordt gekozen de teksten te redigeren. Elk woord krijgt een korte (maximaal 150 woorden, liefst korter) uitleg. En daarbij wordt geen gebruik gemaakt van commerciële teksten of teksten die letterlijk van andere websites zijn overgenomen.

Wat een klus! Al snel loopt míjn mail vol met spirituele woorden die wachten op een uitleg en plaatsing in het Spiritueel Woordenboek. Chakra, regressie, telekinese, vitaliteit, fluisterkind… Uiteindelijk schrijf ik rond de 200 definities. Deze en nog véél meer zijn nu nog te vinden op www.spiritueel-woordenboek.nl

Laat een reactie achter

*

Beantwoord alsjeblieft deze vraag, zodat we weten dat je geen computer bent: *