JCI Kennemerland

Lustrum logo 55 jaar JCI kennemerland6JCI is een internationale organisatie met meer dan 200.000 leden in 110 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er 100 kamers met in totaal 2.500 leden. De organisatie is niet politiek gebonden. De missie van JCI is ‘Create better leaders to create better societies’, door de leden van JCI vrij vertaald in persoonlijke ontwikkeling met als gevolg een positieve verandering in de maatschappij.

In 2013 bestond de kamer in de regio Haarlem, JCI Kennemerland, 55 jaar. Reden voor een groot jubileumfeest en -boek. De afgelopen vijf jaar zijn zeer veel foto’s gemaakt, en een aantal leden heeft de diverse activiteiten beeldend omschreven. Aan Bommel tekst & creatie de vraag om hier een mooi boek van te maken; een bewaardocument, een tijdsbeeld van de afgelopen vijf jaar.

Het resultaat mag er zijn! Een lijvig boek van 124 pagina’s dik (waar in eerste instantie uit was gegaan van ongeveer 50 pagina’s). Op donderdag 20 maart 2014 is het boek tijdens de ALV officieel overhandigd aan de voorzitter. Daarna hebben ook de leden een eigen exemplaar ontvangen. De reacties op het boek waren unaniem positief. En ja, daar doe je het toch voor.

Om een indruk te geven van het eindresultaat, hieronder de pdf van het jubileumboek. De teksten en afbeeldingen zijn en blijven eigendom van JCI Kennemerland en mogen daarom, zonder toestemming van JCI Kennemerland, niet voor andere doeleinden worden gebruikt!

Laat een reactie achter

*

Beantwoord alsjeblieft deze vraag, zodat we weten dat je geen computer bent: *