BBiZZ, adventure in sports

BBiZZBij BBiZZ vind je alles over de nieuwste avontuurlijke sporten zoals blokarten, mountainboarden, kiten, off-road steppen en smartboarden. Deze sportartikelen van over de hele wereld laten het bloed sneller door onze aderen stromen, en geven ons met enige regelmaat de ultieme kick! Een bedrijf dat zó avontuurlijk in het leven staat, vraagt om een bijpassend logo. Een beeldmerk dat snelheid en actie uitstraalt. Stoer is. En staat als een huis.

De swoosh boven de naam is de afdruk die je in het zand achterlaat na een intensieve rit in een blokart. Maar slaat ook zeker op de andere sportieve artikelen die BBiZZ in haar assortiment heeft. Een tijdloos logo dat naadloos aansluit bij het assortiment van BBiZZ.

Het logo komt terug in diverse huisstijluitingen, zoals de visitekaartjes en het briefpapier, verzorgd door Bommel tekst & creatie. Zelf gebruiken ze het logo op zeer uiteenlopende uitingen. Op vliegers, vlaggen, het zeil van blokarts en ga zo maar door. En natuurlijk op hun website en in de brochures en flyers.

bbizz_visitekaartje

bbizz_briefpapier bbizz_envelop

 

Laat een reactie achter

*

Beantwoord alsjeblieft deze vraag, zodat we weten dat je geen computer bent: *