Referenties

Ben jij ook zo benieuwd wat anderen van Bommel tekst & creatie vinden? Of wil jij jouw eigen ervaringen met Bommel tekst & creatie graag delen?

Lees hieronder de referenties van anderen en laat gerust een eigen reactie achter.

Reacties

 1. Nienke heeft gedurende de schooljaren 2011-2012 en 2012-2013 naar volle tevredenheid bij IRIS, Stichting voor Christelijk Voortgezet Onderwijs in Heemstede gewerkt. Opvallend sterk zijn haar resultaatgerichtheid en creativiteit. Haar schrijfkwaliteiten heeft ze op voortreffelijke manier ingezet. Gecombineerd met haar kwaliteiten op het gebied van opmaak was zij van grote toegevoegde waarde voor onze organisatie. Ze heeft er in twee jaar tijd voor gezorgd dat de interne en externe communicatie een professionele uitstraling hebben gekregen.

  Truus Vaes, voorzitter college van bestuur IRIS CVO

 2. De achterliggende maanden (september – december 2013) heeft Nienke voor het Atlas College de teksten geschreven voor de open dagen brochures van onze vijf locaties. Het ‘lastige’ daarbij was, dat elke locatie zijn eigen ‘gezicht’ heeft. Dit betekent, dat uit de teksten – die voor een belangrijk deel bestonden uit interviews met brugklassers – het profiel van de betreffende school duidelijk naar voren moet komen. Afgaande op de reacties, zowel intern als extern, is dit uitstekend gelukt. Daarnaast is het prettig te constateren dat de teksten – die geschreven werden in nauw overleg met de locaties – bijzonder snel tot stand zijn gekomen en dat wij daar bij wijze van spreken geen omkijken meer naar hadden.
  Tot slot wil ik de prettige samenwerking niet onvermeld laten.

  Dick Slok, stafmedewerker Communicatie, Atlas College

 3. Het prettige aan samenwerken met Nienke is dat ze aan een half woord genoeg heeft. Ze kent de huisstijl van Randstad goed en weet daarbinnen altijd met een verrassend, creatief en praktisch ontwerp te komen. Nienke heeft diverse opdrachten voor Randstad Transport gedaan. Van de opmaak van offertes tot het ontwerp van een wervingscampagne en van de vormgeving van brochures tot het interviewen van klanten voor een testemonial. Ze werkt snel is altijd duidelijk over de planning.

  Ingrid Poorthuis, senior stafmedewerker, Randstad Transport

 4. Als je iemand zoekt die zich vol enthousiasme inzet om aantrekkelijk en goed PR materiaal te leveren, dan moet je bij Nienke zijn. Ze is creatief en pro-actief. En ze werk snel en zorgvuldig. Voor mij was dat een verademing, want vaak moet ik het toch grotendeels zelf bedenken.

  Tino van Heusden, Coördinator netwerk Bewust Haarlem.

 5. Nienke is een topper! Als mens en in haar werk. Ze heeft voor mijn coachingspraktijk een logo, huisstijl en drukwerk gemaakt waar ik erg blij mee ben. Ze combineert jouw wensen met haar kennis, creativiteit, werkt snel, is kritisch en gaat door totdat je tevreden bent met het resultaat. Ik weet zeker dat als je een opdracht neerlegt bij Nienke dat je bij toekomstige klussen weer bij haar aanklopt. Ik in ieder geval wel.

 6. Nienke heeft een klein jaar de eindredactie verzorgd van het TLN-blad ‘Transport en Logistiek’ en heeft dit naar volle tevredenheid gedaan. Nienke is in de eerste plaats een prettig iemand om mee samen te werken, denkt mee, stelt de juiste vragen en levert gewoon goed werk af. De goede ervaringen met Nienke hebben ertoe geleid dat ik er nu weer voor kies om met haar samen te werken, dit keer met betrekking tot het nieuwe relatiemagazine van TLN.

Laat een reactie achter

*

Beantwoord alsjeblieft deze vraag, zodat we weten dat je geen computer bent: *