Jaaroverzicht 120w

Goed voornemen: geen goede voornemens!
Jippie! Het past niet!

120wHet einde van het jaar is traditiegetrouw de tijd van bezinning, de daaruit voortkomende goede voornemens en vooral van lijstjes. Zo begint Frank Gerritse, de initiatiefnemer van 120w.nl, zijn jaaroverzicht 120w. Om nou te zeggen dat ik zelf in 2014 veel verhalen van 120 woorden heb geschreven… Slechts 17 waren het er, tegen 13 verhalen in het laatste kwartaal (!) van 2013. Kwantitatief stelt mijn bijdrage dus weinig voor. Maar wat schetst mijn verbazing? Kwalitatief heb ik het waanzinnig goed gedaan! De verhalen die ik heb geschreven, worden zeer goed gelezen en gewaardeerd. En daar kan ik alleen maar heel stil en blij van worden.

Meest gelezen
Twee van mijn bijdragen staan in de top 15 van meest gelezen verhalen. Op nummer 14 ‘Nieuwe man‘ en op nummer 3 ‘Samen, tot de dood… (2)‘. Beide zijn ruim duizend maal tot vele duizenden keren gelezen. Wow…

Hartjes
Vind je een verhaal mooi, dan kan je dit laten weten door een hartje te geven. Heel terecht geeft Frank in zijn jaaroverzicht al aan dat dit nogal subjectief is en wellicht meer zegt over het mobiliserend vermogen van de schrijver dan over de daadwerkelijke kwaliteit van het verhaal. Dat zal best maar toch overviel mij een gevoel van trots toen ik in deze lijst wederom mijn bijdrage ‘Samen, tot de dood… (2)‘ zag staan, op een prachtige 8e plek. De 44 hartjes hebben mij tevens het weekwinnaarschap en de daarbij horende eer opgeleverd.

Het totale jaaroverzicht 120w is hier te lezen. En kijk vooral regelmatig op de site www.120w.nl. Niet alleen om mijn bijdragen te lezen, de verhalen van de andere schrijvers zijn ook zeker de moeite van het lezen waard!

Laat een reactie achter

*

Beantwoord alsjeblieft deze vraag, zodat we weten dat je geen computer bent: *