Dropbox

5 argumenten waarom jij wél een blog kan schrijven
Kleur bekennen

dropboxKen jij dropbox al? Dropbox is een gratis programma waarmee je heel makkelijk foto’s, video’s en documenten kan delen. Met andere mensen maar ook tussen je eigen devices. Zelf zet ik bijvoorbeeld al mijn foto’s in dropbox. Met de gratis app (zowel voor Apple als Android beschikbaar) op zowel mijn iPhone als iPad kan ik de foto’s overal aan iedereen laten zien. En omdat de foto’s extern worden opgeslagen hoef ik niet bang te zijn dat het geheugen van mijn computer of device volloopt.

Delen
Maar ook zakelijk kan je dropbox gebruiken. Bijvoorbeeld als je met meerdere mensen vanaf verschillende locaties aan hetzelfde project werkt. In de gedeelde dropbox-map kan je de gezamenlijke documenten plaatsen. Je dropbox-map kan je installeren op je vaste computer of je kan inloggen via de website. Zo kan je echt altijd en overal bij je eigen of gedeelde documenten.

Extra opslagruimte
Standaard ontvang je 5 GB aan opslagruimte. Daarnaast kan je extra opslag kopen of verdienen. Door ze te volgen op twitter bijvoorbeeld, of een berichtje over ze te schrijven. Of, wat ik nu doe, vrienden uit te nodigen om dropbox te installeren via deze link. Als je dat namelijk doet, ontvang ik 500 MB extra ruimte. Wel wil ik je dan de tip geven om zelf ook vrienden uit te nodigen voor dropbox. Dan ontvang jij namelijk ook extra geheugen. Handig toch?

Installeren
Dropbox is zeer eenvoudig te installeren. Kijk voor meer informatie op de website van dropbox of lees deze handige Nederlandstalige handleiding.

Wil je de blogs en nieuwsberichten van Bommel tekst & creatie als eerste lezen? Dat kan! Als je hieronder je mailadres invult, krijg jij een notificatie van elke nieuwe tekst. 


 

Laat een reactie achter

*

Beantwoord alsjeblieft deze vraag, zodat we weten dat je geen computer bent: *